Anne de Jong

Wethouder

Anne de Jong 

Ik ben al sinds 1998 actief in de Hillegomse politiek waarvan de laatste 8 jaren als wethouder en 1e locoburgemeester.
Mijn belangrijkste motief om nog steeds politiek actief te zijn, is dat ik er op die manier aan kan bijdragen dat Hillegom een dorp blijft waar het gewoon is dat inwoners nog naar elkaar omkijken en waar we nu maar ook in de toekomst plezierig kunnen wonen.
 

IMG_20190718_WA0001
Ik ben al 40 jaar gehuwd met Thea en vader van Lisa en Bob. Ik hecht er waarde aan dat ik naast al mijn dingen binnen mijn eigen gezin ook aandacht en zorg heb voor anderen.
In de zomer mag ik graag met Thea op de (elektrische) fiets de regio verkennen maar de zaterdagmiddag blijft gereserveerd om samen met een aantal goede vrienden en bekenden een heerlijk biertje te drinken bij de SV Hillegom.

 
Anne_en_Thea_op_terras
Wat anderen zeggen over mij: Door zijn jarenlange ervaring in de Hillegomse politiek weet Anne wat er speelt en leeft in ons dorp. Zijn enthousiasme gecombineerd met een open en transparante wijze van communiceren wekt vertrouwen. Anne weet op alle fronten samenwerking te realiseren maar veranderingen ook daadwerkelijk in de praktijk door te voeren. Geen eenvoudige opgave wanneer je als wethouder belast bent met onder andere de portefeuilles Financiën en Wonen in onze gemeente.
 
 
Anne is er trots op dat hij als wethouder de afgelopen jaren op een flink aantal gebieden de
IMG_20211030_WA0001
mogelijkheden heeft kunnen creëren om inwoners van Hillegom met vertrouwen naar de toekomst te laten kijken. Denk aan de nieuwbouw van scholen, het opknappen en aantrekkelijker maken van ons centrum, de herinrichting van verschillende parken, het openbaar groen op de rotondes en kunnen opstarten van flink aantal grote nieuwbouwprojecten.