Verkiezingen

Frank Evers nog steeds aan het stuur van een stevig en enthousiast team.

De BBH omhelst Hillegom. We staan in de startblokken om de inwoners en het dorp zelf de komende vier jaar wederom te ondersteunen, te laten groeien, te verfraaien en de leefomgeving te verbeteren. Dat doen wij met een enthousiast en divers team. Jong, oud en uit verschillende maatschappelijke achtergronden.

groep_fiets_4


 
BEVOLKINGSBELANGEN HILLEGOM (BBH) maakt met trots haar kandidatenlijst bekend. Met wederom Frank Evers als aanvoerder.
 
Naast de huidige wethouders Jan van Rijn en Anne de Jong, respectievelijk op nummer 2 en 3 op de lijst, zullen alle huidige raadsleden zich weer opstellen om Hillegom nóg mooier en leefbaarder te maken én te houden. Naast de huidige jonge raadsleden (Mike, Jeroen en Dieuwertje), zijn Amber Evers en Sabine Huizing nieuw op de lijst. Dat laat zien dat plaatselijke politiek niet alleen is voor mensen met meer levenservaring.
 
Ervaring binnen de Hillegomse politiek is bij de BBH overigens duidelijk aanwezig. Met de huidige twee wethouders en acht raadsleden wil de BBH de aankomende vier jaar weer klaar staan voor de inwoners van het mooie dorp. Dat lijkt ons logisch!
 
Met veel wijsheid en zorg is er weer een mooi verkiezingsprogramma samengesteld:
“Kostbaar is de wijsheid die door ervaring wordt gekregen”.
 
Nieuwsgierig geworden wat wij voor jullie, Hillegommers, willen betekenen? Kijk dan op www. bbh-hillegom.nl of volg ons op instagram via bevolkingsbelangen.hillegom.