Frank Evers

Fractievoorzitter

Frankevers3
Frank Evers runt als zelfstandig ondernemer al 28 jaar een tabaksspeciaalzaak en sinds 6 jaar ook The Read Shop XL in het centrum van Hillegom. Hij is een gezinsman en vader van 4 kinderen.

Frank Evers weet als voormalig bestuurslid en mede oprichter van de ondernemersvereniging I.R.H. wat er leeft onder de Hillegomse ondernemers. Hij vindt het belangrijk dat politici op hun doen en laten aangesproken kunnen worden. Dat heeft de afgelopen jaren tot menige discussie geleid in zijn zaak en andere plekken waar hij verschijnt. Met deze ervaring in zijn achterzak is hij optimaal gemotiveerd de belangen van de Hillegommers met volle overtuiging in de Hillegomse raad te verdedigen.

Frank Evers houdt zich deze periode vooral bezig met ruimtelijke ordening. Hij vindt het belangrijk dat Hillegom, Hillegom blijft. Hij wil bijvoorbeeld geen stroomweg dwars door Hillegom naar de N206. Afgelopen periode heeft hij zowel in de Staten van Noord- als Zuid Holland tegen deze weg gepleit. Frank Evers vindt het belangrijk dat er ook goedkoop gebouwd wordt voor de starters op de woningmarkt. Een starter op de woningmarkt in Hillegom moet hier een plekje kunnen vinden en niet 8 jaar moeten wachten. In deze periode maakt Frank zich er ook hard voor dat er gewerkt wordt aan het centrum. Niet alleen praten, maar vooral werken aan een aantrekkelijk centrum. Het begin is er, maar er moet nog veel gebeuren, zodat alle Hillegommers nog trotser zijn op hun dorp!

Frank Evers is de fractievoorzitter van de BBH in de Hillegomse gemeenteraad. Hij houdt zich deze raadsperiode bezig met de portefeuilles Openbare Orde & Veiligheid en Verkeer & Vervoer.