Joop van Duffelen

Joopvanduffelen3

Ik ben in 1982 vanuit Haarlem in Hillegom komen wonen en na een korte aanpassingsperiode ben ik me een echte Hillegommer gaan voelen. Het verenigingsleven heeft mij hierbij erg geholpen. Vanaf 1992 heb ik veel jeugd- en selectieteams getraind van eerst Concordia en later SV Hillegom. Je leert hierdoor een hoop mensen kennen.

Ik ben mijn hele leven al politiek ge├»nteresseerd geweest. In 2013 nodigde Anne de Jong mij uit om eens te komen praten over zaken die toen in Hillegom speelden. Dit resulteerde in een verkiesbare plek op de verkiezingslijst van de BBH. Inmiddels zit ik  al bijna 8 jaar  in de gemeenteraad van Hillegom. Ik houd mij binnen de partij voornamelijk bezig met onderwerpen uit het Sociaal Domein.

Binnenkort ga ik, na ruim 40 jaar in het Sociaal Domein gewerkt te hebben, met pensioen. Ik zal mij dan nog meer kunnen toeleggen op zaken rondom het Sociaal Domein.

Ik vind het van groot belang dat de Hillegommer het goed heeft en dat er goed voor hem of haar gezorgd kan worden wanneer dat aan de orde is. Daarnaast vind ik het belangrijk dat Hillegom meer uitstraling krijgt waardoor het dorp economisch vooruit kan. Ook het financieel beleid staat hoog op mijn agenda, dus niet meer uitgeven dan er binnenkomt.