Joop van Duffelen

Joopvanduffelen3
Joop van Duffelen woont sinds 1982 in Hillegom en is in de loop der jaren een echte Hillegommer geworden.  Zo is hij jarenlang leider geweest van diverse voetbalelftallen bij SV Hillegom en daarvoor bij Concordia. Joop werkt als beleids- en bedrijfsvoeringsmedewerker bij de gemeente Haarlem. Daarnaast geeft hij cursussen op het gebied van de sociale zekerheid.

Joop is zijn hele leven al politiek geïnteresseerd geweest. Zo’n 5 jaar geleden werd hij door Anne de Jong gevraagd te komen praten over in Hillegom spelende zaken. Van het één kwam het ander en vanaf 2014 is hij raadslid voor de BBH. Binnen de fractie houdt Joop zich bezig met het sociaal domein.

Joop vindt het van groot belang dat de Hillegommer het goed heeft en dat er goed voor hem of haar gezorgd kan worden indien dat noodzakelijk is. Daarnaast vindt hij het belangrijk dat Hillegom meer uitstraling krijgt waardoor het dorp economisch vooruit kan. Ook het financieel beleid staat bij Joop hoog op de agenda, dus niet meer uitgeven dan er binnenkomt.

Joop van Duffelen houdt zich deze raadsperiode bezig met de portefeuilles Sociaal Domein en Openbare Ruimte & Duurzaamheid.