Julia Rippner

Julia_4
Ik woon al mijn hele leven in Hillegom. Ik vind Hillegom een mooi dorp en ik ben er trots op. Ik ben ZZP-er op het gebied van organisatieadvies, gespecialiseerd in verander -en conflictmanagement.

Acht jaar geleden ben ik bij de BBH terecht gekomen. De idealen van de BBH voor een mooi Hillegom stemmen helemaal overeen met die van mij. Wat ik belangrijk vind is dat die idealen door de Hillegommers zelf zijn geformuleerd. Ze zijn opgenomen in ons verkiezingsprogramma en de basis voor ons werk de komende vier jaar. 

Het fijne van ons werk binnen de BBH is dat we als lokale partij onze eigen invulling kunnen geven aan lokale politiek zonder last te hebben van een landelijke partij, waardoor de BBH zelf keuzes kan maken. Wij als Hillegommers weten immers het beste wat goed is voor ons dorp!

hondjes_julia
In mijn vrije tijd ben ik buiten te vinden. Ik ben gek op tuinieren en wandelen met de honden. Je kunt me dan ook tegenkomen in bossen of op het strand. Natuur en groen zijn ontzettend belangrijk voor mij, daarom ben ik steeds blij als ik zie dat "mijn" grote tuin Hillegom verfraaid wordt met allerlei mooi groen in bermen en op rotondes. Ieder jaargetijde laat nu ook daar haar eigen schoonheid zien. Ik kan daar met volle teugen van genieten.