Sabine Huizing

Ik ben Sabine, 26 jaar, een geboren en getogen Hillegomse. Ik heb een HR-achtergrond en werk momenteel als Docent

sabine_met_taartje
HRM bij de Hogeschool Leiden. Als docent houd ik mij bezig met communicatievaardigheden, conceptuele/ toepassingsvakken en stagebegeleiding. Daarnaast ben ik actief als studiecoach en ben ik voorzitter van de pr-commissie voor zowel de voltijd als de deeltijd bacheloropleiding. Hier help ik (aspirant) studenten bij het maken van keuzes. Anderen helpen is voor mij ook een grote motivatie om actief te zijn binnen een lokale politieke partij.

sabine_met_vriend
In mijn vrije tijd speel ik gitaar en ben ik op mijn racefiets te vinden. Ook breng ik graag tijd door met mijn vriendinnen en familie. Mijn vriend en ik zijn vaak te vinden op het strand of in het bos, waar we lange wandelingen maken met onze hond Cato. Daarnaast ben ik al 6 jaar vrijwilliger bij de Konijnenopvang in Hillegom.

sabine_hondje_cato

Na een half jaar fractie ondersteuning ben ik sinds 14 oktober 2021 burgerraadslid bij de BBH. Om mij heen zie ik veel leeftijdsgenoten die hun weg proberen te vinden in ons dorp. Het woningen tekort speelt hierbij een grote rol. Mij voor hen inzetten is dan ook een van mijn voornemens. Ik zou graag willen zien dat wij als gemeente, Hillegommers voorrang geven bij nieuwbouw projecten